Mediation

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie mediation die bij jou past

Wil jij thuis over mediation en bemiddelen leren? Kies dan voor een thuisstudie mediation. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen mediation van verschillende opleiders. In het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Mediation

2 maanden € 398,00 loi hbo
logo

De LOI-cursus Mediation (deeltijd) biedt een goede inleiding op het vakgebied en behandelt de principes van conflicthantering enmeer

Mediation

2 maanden € 549,00 nha hbo
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Conflicten oplossen? Volg de cursus Mediation op HBO-niveauWanneer zet je mediation in? Hoe werkt bemiddelen tussen partijen? Wat is de juridischemeer

HBO Mediation

2 maanden € 678,00 loi hbo
logo

Tijdens de deeltijdopleiding HBO Mediation van LOI Hogeschool leer je hoe je mensen kunt begeleiden in conflictsituaties. Onderwerpen die o.a. aanmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Mediation, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Mediation.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.