Verandermanagement

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vergelijk cursussen en opleidingen voor verandermanagement

En kies de thuisstudie voor verandermanagement die bij jou past. Filter op niveau en prijs. En zie in één oogopslag het aanbod van de grootste Nederlandse opleidingsinstituten. Klik op de studie(s) van jouw keuze. En bezoek de website van de opleider voor meer details en om je in te schrijven.

Verandermanagement

7 maanden € 349,00 laudius cursus
logo
Laagste lesgeld van NL. 14 dagen GRATIS proberen.

Verandertrajecten kunnen moeizaam verlopen en op weerstand stuiten. De erkende cursus Verandermanagement van Laudius bereid jou en je organisatiemeer

Verandermanagement

2 maanden € 519,00 nha hbo
logo

Effectief veranderen? Volg de cursus Verandermanagement op HBO-niveauAlles verandert continue. Verandering is een gegeven. Bedrijven moeten zichmeer

Masterclass Verandermanagement

3 Maanden € 1425,00 nti hbo
logo

Organisaties hebben continu te maken met verandering. Denk aan reorganisaties, innovaties of proceswijzigingen. Hoe kun je succesvol veranderingenmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Verandermanagement, eventueel naast je werk, kies dan voor Verandermanagement als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Verandermanagement. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Verandermanagement shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.