Leer meer over hoe huis en tuin nog mooier maakt

Op zoek naar een thuisstudie over huis en tuin? Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van de belangrijkste instituten in Nederland. En schrijf je vandaag nog in voor de thuisstudie van jouw keuze!

Goede zoekopdracht = beter overzicht
Alleen geïnteresseerd in tuinieren en tuinarchitectuur? Zoek dan in het zoekveld bovenaan op "tuin". Gaat het je juist om het huis en binnenshuisarchitectuur? Gebruik dan de zoekterm "huis".

- Thuisstudies Huis en Tuin

# Naam Prijs  
1 Tuinarchitectuur € 246,00
2 Binnenhuisarchitectuur € 492,00
3 Hovenier € 594,00

- Thuisstudies Huis en Tuin

# Naam Prijs  
1 Tuinontwerpen € 169,00
2 Wonen € 199,00
3 Tuinieren € 219,00
4 Binnenhuisarchitectuur € 289,00
5 Interieurstyling € 319,00
6 Opgeruimd Wonen € 319,00
7 Makelaar Taxateur O.Z. (Wonen) € 699,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leer meer van huizen en tuinen te maken

We besteden een groot deel van onze tijd thuis door. Zeker als je kiest voor thuis studeren. Daarom is het belangrijk dat je deze omgeving zo prettig mogelijk inricht en verzorgt. Bij het creëren van sfeer in huis en tuin komt een en ander kijken. Sommige mensen zijn een natuurtalent. Maar als jij het gevoel hebt dat je wel een cursus kunt gebruiken, zit je op het juiste adres.

Met onze hobbycursussen Huis en Tuin wordt jouw creativiteit geprikkeld. Door middel van zelfstudie maak je kennis met nieuwe ideeën. Daarnaast leer je ook om zelf je eigen ideeën te vormen. Tot slot kun je na het einde van cursussen als Bloemsierkunst, Interieurstyling en Tuinarchitectuur jouw ideeën vormgeven. Het resultaat is een knusse thuis omgeving waar de gehele familie van profiteert. Neem hieronder een kijkje naar de diverse thuisstudies rond dit thema.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.

De voordelen van een thuisstudie:

  • Start wanneer het jou uitkomt
  • Studeren na(ast) je werk en andere bezigheden
  • Persoonlijke begeleiding online en in de klas
  • Meer tijd als je meer tijd nodig hebt
  • Officiële certificaten en diploma's
  • En vaak héél voordelig.
Dus aarzel niet. En schrijf je vandaag nog in!