HBO Informatie Management

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis meer over het beheer en gebruik van data

Wil je Informatie Management studeren op HBO niveau? Waar en wanneer je wil? Kies dan voor een online cursus. Hieronder hebben we voor jou de HBO-opleidingen van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de managementopleiding die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Mensen wisselen continu informatie uit. Door de komst van de IT is dit alsmaar makkelijker geworden. Tijd-, plaats- en taalbarrières zijnmeer

HBO-programma Informatiemanagement

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Wil jij je verdiepen in de informatiebehoeften en –voorzieningen vanuit de verschillende werk- en bedrijfsprocessen van organisaties? Dan ismeer

MBA-programma Informatiemanagement

6 Maanden € 1050,00 nti hbo
logo

In deze tijden is informatievoorziening in meer dan één opzicht cruciaal voor organisaties. Binnen en buiten organisaties wordt informatiemeer

HBO-programma Internal Control and Accounting Information Systems

6 Maanden € 1710,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Internal Control and Accounting Information Systems van NTI:meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Informatie Management, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Informatie Management als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Informatie Management. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Informatie Management shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.