MBO Opleiding Sales

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


MBO Sales

Wil je een verkooptraining of sales-opleiding op MBO niveau volgen? En wil je dit doen in jouw eigen tempo en vanuit huis? Kies dan voor een online cursus Sales. Hieronder hebben we voor jou het aanbod van de grootste opleidingsinstituten in Nederland op een rij gezet. Kies de MBO-opleiding die het best bij jou past.

MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek

6 Maanden € 540,00 nti mbo
logo

Wil je weten of werken in een optiekzaak iets voor jou is? In de  mbo b asisopleiding Verkoopmedewerker optiek doe je de belangrijkstemeer

MBO Commercieel medewerker

18 Maanden € 2159,00 nti mbo
logo

Ben jij ondernemend en/of klantgericht? Wil jij meer leren over marketing en sales? Ga dan voor de uitdagende opleiding MBO commercieel medewerkermeer

MBO Junior Accountmanager

24 Maanden € 2879,00 nti mbo
logo

Ben jij gedreven en/of klantgericht? Wil aan de slag in een commerciële organisatie? Ga dan voor de uitdagende opleiding MBO Junior accountmanagermeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in MBO Opleiding Sales, eventueel naast je werk, kies dan voor MBO Opleiding Sales als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met MBO Opleiding Sales. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je MBO Opleiding Sales shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.