Getting the most from Social Networking

‹ Terug

Getting the most from Social Networking - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Getting the most from Social Networking voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Social Networking cursus krijgt u een introductie over social networking en hoe u dit binnen uw organisatie kunt toepassen. U leert wat de voordelen zijn van het gebruik van social networking en welke problemen er kunnen ontstaan door het gebruik hiervan. Tevens leert u een social networking strategie op te stellen en hoe u deze vervolgens kunt managen. De meest gangbare social networking platformen komen hierbij aan bod, denk aan Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Periscope etc.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn business communication voordelen, marketing voordelen, risico's van social networking, Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Flickr, Pinterest, Youtube, Meerkat, Periscope, strategie├źn en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u bekend met de mogelijkheden van social networking en hoe u dit kunt gebruiken binnen uw organisatie.DoelgroepDe training is bedoeld voor iedereen die social networking succesvol zou willen toepassen binnen zijn of haar organisatie.Inhoud cursusDe training/cursus Getting the most from Social Networking bestaat uit de verschillende lessen:Social Networking FundamentalsSocial Networking Services, Strategy, and ManagementMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo