Microsoft Powerpoint

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de Ms Powerpoint thuisstudie die bij jou past

Wil jij alles uit Microsoft Powerpoint halen? Kies dan voor een thuisstudie Microsoft Powerpoint. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Microsoft PowerPoint - Basis

1 maanden € 92,00 loi mbo
logo

Met de cursus Microsoft PowerPoint - basis van de LOI doe je in korte tijd basiskennis op van hét programma om je presentaties te verduidelijken.meer

PowerPoint

2 Maanden € 164,00 nti cursus
logo

Als je professionele presentaties wilt kunnen maken met het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld, dan is de cursus PowerPoint je op… meer

Microsoft PowerPoint - Gevorderd

2 maanden € 184,00 loi hbo
logo

Met de cursus Microsoft PowerPoint - gevorderd van de LOI doe je in korte tijd geavanceerde kennis op van hét programma om presentaties te maken.meer

PowerPoint Advanced - Online

3 dagen € 199,00 computrain cursus
logo

PowerPoint Advanced - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

PowerPoint Basis - Online

3 dagen € 199,00 computrain cursus
logo

PowerPoint Basis - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

PowerPoint Totaal - Online

3 dagen € 295,00 computrain cursus
logo

PowerPoint Totaal - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office PowerPoint 2016

3 dagen € 1695,00 computrain cursus
logo

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office PowerPoint 2016 volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Microsoft Powerpoint, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Microsoft Powerpoint.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.