Microsoft Outlook

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de Ms Outlook thuisstudie die bij jou past

Wil jij alles uit Microsoft Outlook halen? Kies dan voor een thuisstudie Microsoft Outlook. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Outlook

2 Maanden € 164,00 nti cursus
logo

Daarom kies je voor Outlook van het NTI:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen… meer

Outlook Advanced - Online

3 dagen € 199,00 computrain cursus
logo

Outlook Advanced - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Outlook Basis - Online

3 dagen € 199,00 computrain cursus
logo

Outlook Basis - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Outlook Totaal - Online

3 dagen € 295,00 computrain cursus
logo

Outlook Totaal - Online volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Outlook 2016

3 dagen € 1395,00 computrain cursus
logo

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Outlook 2016 volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Microsoft Outlook, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Microsoft Outlook.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.