Microsoft Word

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de Ms Word thuisstudie die bij jou past

Wil jij alles uit Microsoft Word halen? Kies dan voor een online cursus Microsoft Word. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Word

2 Maanden € 200,00 nti cursus
logo

Wil je snel en efficiënt een foutloze tekst kunnen maken met het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld? Start dan nu met de cursusmeer

Word 2019

5 maanden € 239,00 nha cursus
logo

Het belangrijkste tekstverwerkingsprogramma leren? Start de cursus Word Inspringen, headers en footers toevoegen, dubbelzijdig printen en macro’smeer

Word 2021

5 maanden € 239,00 nha cursus
logo

Het belangrijkste tekstverwerkingsprogramma leren? Start de cursus Word Inspringen, headers en footers toevoegen, dubbelzijdig printen en macro’smeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Microsoft Word, eventueel naast je werk, kies dan voor Microsoft Word als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Microsoft Word. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Microsoft Word shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.