Fundamentals of Microsoft R

‹ Terug

Fundamentals of Microsoft R - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Fundamentals of Microsoft R voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microsoft R training ga je aan de slag met Big Data mogelijkheden van Microsoft R. Je leert hoe je Microsoft R Server installeert en configureert op basis van verschillende databases en systemen en je krijgt een introductie in R, data structuren en types.Daarnaast behandelen we big data verwerkingsconcepten zoals chunking algoritme.Tevens staan we stil bij het inladen van data in Microsoft R vanuit verschillende databronnen zoals Hadoop, ODBC, SAS, SPSS, en SQL Server. En ga je aan de slag met data manipulatie technieken zoals data sorting, merging, cleaning en filtering.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn Microsoft Machine Learning Server, RevoScaleR, control structuren in R, XDF file, rxImport en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden ben je bekend met de Big Data mogelijkheden van Microsoft R.DoelgroepData-analistInhoud cursusHoofdstukkenGetting Started with Microsoft RPackages and Data TypesThe R Language and Big Data ProcessingImporting and Manipulating DataModifying and Summarizing DataMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo