Defensive Programming in iOS

‹ Terug

Defensive Programming in iOS - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Defensive Programming in iOS voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze iOS training/cursus doet u de kennis en vaardigheden op om veilige betrouwbare code te schijven die gebruikt wordt om iOS applicaties te ontwikkelen. Zo leert u bijvoorbeeld meer over de beschikbare invoerapplicaties, testing, error handling, uitzonderingen, netwerk interactie en hoe u data in iOS Apps kunt beveiligen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Objective-C, Swift, UIWebView, TCP, CF functions, NSURLConnection, XCTestCase, MD5, SHA, RNCryptor bibliotheek en nog veel meer. Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met defensief programmeren voor iOS applicaties.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor ontwikkelaars dieiOS applicaties ontwikkelen en meer willen weten over het schrijven van veilige en betrouwbare code.Inhoud cursusDe training / cursus Defensive Programming in iOS is opgebouwd uit verschillende lessen:Thinking Defensively about Functions, Methods, and InputManaging Network InteractionErrors, Exceptions, and TestingProtecting Data in iOS AppsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo