Apache HBase Fundamentals

‹ Terug

Apache HBase Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache HBase Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de HBase training/cursus maakt u uitgebreid kennis met de basis van HBase. Zo leert u de installatie, architectuur en data modeling in HBase kennen. Daarnaast leert u shell en de Java client API te gebruiken als ook het implementeren van filters en het gebruik van MapReduce.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn HFile, Redion components, MapReduce, shell command, JAVA API, addFamily, setTimeRAnge, Merge utillity en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisprincipes van Apache HBase.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor IT Professionals die meer willen weten over Apache HBase.Inhoud cursusDe training / cursus Apache HBase Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:Apache HBase Fundamentals: Installation, Architecture, and Data ModelingApache HBase Fundamentals: Access Data through the Shell and Client APIApache HBase Fundamentals: Advanced API, Administration, and MapReduceMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo