Fundamentals of Google Docs

‹ Terug

Fundamentals of Google Docs - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Fundamentals of Google Docs voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Google Docs eindgebruikerscursus leer je alle functionaliteiten kennen van Google Docs om er zelfstandig mee te kunnen werken. Verken de interface, navigeer door documenten, gebruik sneltoetsen op het toetsenbord, pas interface-elementen aan en werk met add-ons.Ook leer hoe je kunt werken in documenten met Google Docs. Ga aan de slag met het maken, openen, wijzigen, opslaan en afdrukken van documenten. Maak gebruik sjablonen en hulpmiddelen; en converteer een document naar een PDF- of HTML-pagina.Verder staan we stil bij hoe je de spellingcontrole, automatische vervanging en woordenboek gebruikt. Tot slot leer je hoe je uitlijning, kleuren, lettertypen, stijlen, titels, kolommen en opsommingstekens kunt gebruiken.Andere onderwerpen die deze cursus behandelt zijn opmaak van documenten, voetnoten, pagina nummers, tabellen, diagrammen, afbeeldingen en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten van Google Docs. Je kunt zelfstandig aan de slag met Google Docs.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Docs: Getting StartedGoogle Docs: Creating, Opening & Saving DocumentsGoogle Docs: Editing DocumentsGoogle Docs: Formatting DocumentsGoogle Docs: Shaping & Formatting DocumentsGoogle Docs: Using Table ToolsGoogle Docs: Creating Graphics & DiagramsGoogle Docs: Illustrating DocumentsGoogle Docs: Sharing & Collaboration ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo