Fundamentals of Google Slides

‹ Terug

Fundamentals of Google Slides - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Fundamentals of Google Slides voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Slides cursus krijg je een introductie over de functionaliteiten van Google Slides. Je gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen en beheren van presentaties.Leer hoe je presentaties kunt importeren, templates kunt gebruiken en hoe je je presentatie kunt printen. Daarnaast leer je hoe je teksten kunt aanpassen, tabellen kunt gebruiken, thema's kunt toepassen en het toevoegen van hyperlinks in presentaties.Tenslotte maak je kennis met de tools die de finishing touch geven aan je presentatie zoals het toevoegen van animaties, het gebruikmaken van slideshows en hoe je op een gemakkelijke manier presentaties kunt delen en publiceren.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de functionaliteiten van Google Slides.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Slides: Getting StartedGoogle Slides: Creating & Managing PresentationsGoogle Slides: Building & Structuring PresentationsGoogle Slides: Saving & Exporting PresentationsGoogle Slides: Inserting & Formatting TextGoogle Slides: Inserting & Formatting TablesGoogle Slides: Illustrating PresentationsGoogle Slides: Preparing & Delivering SlideshowsGoogle Slides: Sharing & CollaborationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo