Creating Real Time Dashboards with Tableau Desktop

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Creating Real Time Dashboards with Tableau Desktop
‹ Terug

Creating Real Time Dashboards with Tableau Desktop - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
2
Lesgeld per termijn:
€ 99

Ga naar Creating Real Time Dashboards with Tableau Desktop voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Met Tableau Desktop maak je met bestaande data, drag-and-drop referentielijnen en voorspellingen krachtige berekeningen en evalueer je statistische samenvattingen.In deze training leer je alles om bruikbare realtime dashboards te maken. Te denken valt aan verschillende databronnen alsmede Tableau Extensions API.Uw resultaatJe weet hoe je realtime dashboards kunt maken met Tableau Desktop om je data te visualiseren.DoelgroepData-analist, Databasebeheerders, Manager, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenTableau Desktop: Real Time DashboardsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo