Full Stack Development

‹ Terug

Full Stack Development - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Full Stack Development voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Full Stack Development training volg je het pad dat een ontwikkelaar inslaat om een full stack developer (FSD) te worden. Ga aan de slag met de drie hoofdlagen van full stack development.Begin met de laag aan de cli├źntzijde, verken vervolgens de middelste laag en de rol die server-side technologie├źn spelen op deze laag. Verder verken je de derde laag, de persistentielaag. Ontdek hoe je populaire tools installeert die deze lagen ondersteunen.Tenslotte krijg je meer uitleg over de communicatie wat alle stukken van web development samenbrengt. Communicatie legt interfaces bloot, verzamelt requests en biedt responses aan gebruikers. Bestudeer Node.js-frameworks, API-ontwerp, web-sockets en implementatie van webgebaseerde applicaties.Uw resultaatJe bent bekend met de drie hoofdlagen van full stack development.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenFull Stack Development: IntroductionFull Stack Development: Business Logic and Persistence LayersFull Stack Development: Web Communications LayerMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo