Automation Using Appium

‹ Terug

Automation Using Appium - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Automation Using Appium voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Appium training staan we stil bij de concepten van het automatisch testen van mobiele en webapplicaties met Appium.Je leert verschillende concepten van het automatisch testen om vervolgens meer te leren over de architectuur van Appium.Deze training behandelt het installeren en configureren van Appium voor Windows en hoe je tools kunt gebruiken als WinAppDriver, Cucumber en Selenium. Tot slot leer je hoe je Appium op kunt zetten voor Mac OS X machine om vervolgens een automatisch test kunt draaien met Appium.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn XCUITest, UiAutomator 2 , Genymotion, IntelliJ IDEA, Maven, JUnit, TestNG en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden weet je hoe je Appium kunt inzetten om mobiele en webapplicaties automatisch te testen op platformen als Windows, Android en iOS.DoelgroepTesterInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to Appium TestingExploring Appium and WindowsAppium Concepts with Mac OS XMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo