Data Communicatie over TCP/IP V6 Netwerken

‹ Terug

Data Communicatie over TCP/IP V6 Netwerken - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 99

Ga naar Data Communicatie over TCP/IP V6 Netwerken voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze TCP/IP V6 training / cursus leert u de basis rondom TCP/IP v6 binnen netwerkomgevingen. Bij basiskennis kunt u denken aan het beveiligen in IPv6, hoe routing werkt, het effectief communiceren in een netwerk door middel van IPv6 en IPv6 voor mobile.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn een introductie in IPv6, adressing, packet structure, ICMPv6, security, routing, quality of service, upper layer protocols, mobile IPv6 en nog veel meer.Uw resultaatU bent bekend met de principes, technologie├źn en aandachtspunten achter TCP/IP v6.DoelgroepIedereen die meer wil weten over het gebruik van TCP/IP v6 en zich verder wilt verdiepen in deze technologie.Inhoud cursusDe Data Communicatie over TCP/IP V6 Netwerken training / cursus is opgebouwd uit verschillende lessen:Introduction to IPv6Addressing in IPv6Packet Structure in IPv6Internet Control Message Protocol Version 6 (ICMPv6)Security in IPv6Routing in IPv6Quality of Service in IPv6Upper Layer ProtocolsInteroperability of IPv6 with IPv4Mobile IPv6Course AssessmentMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo