Developing with CSS3, Sass and Less

‹ Terug

Developing with CSS3, Sass and Less - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
11
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Developing with CSS3, Sass and Less voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze CSS3 training / cursus leert u de functionaliteiten van CSS3 kennen alsook de uitbreiding naar Sass and Less. De cursus start met het ontwikkelen van styles en het stylen van diverse pagina elementen. Vervolgens gaat u aan de slag met CSS3 animaties zodat u dynamische en aantrekkelijke websites kunt ontwikkelen. Aan het einde gaat de cursus nog meer de diepte in en worden de geavanceerde functionaliteiten van CSS3 behandelend en komt ook Sass en Less aan bod.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de vele mogelijkheden die CSS3, Sass & Less te bieden hebben.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over CSS3, Sass & Less.Inhoud cursusDe training / cursus Developing with CSS3, Sass and Less is opgebouwd uit verschillende lessen:Creating Styles with CSS3 and Styling TextStyling Page Elements using CSS3Navigation Elements and Animations with CSS3Forms, Positioning, and Layout with CSS3Advanced Options, Responsive Web Design, and Management with CSS3Extending CSS3 with Sass and LessMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo