Fundamentals of Trello

‹ Terug

Fundamentals of Trello - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Fundamentals of Trello voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Trello eindgebruikers cursus maak je kennis met de functionaliteiten van het projectmanagement tool Trello.Je leert Trello te installeren, configureren en beheren. Vervolgens maak je kennis met het ontwikkelen van teams en boards en het beheren van cards.Tenslotte leer je hoe je kunt zoeken in Trello, hoe je informatie kunt delen en begin je met het maken van content middels het gebruik van e-mail of je slack account.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus ben je bekend met de functionaliteiten van de projectmanagementtool Trello.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenTrello: Sign-in & SetupTrello: Creating Teams & BoardsTrello: Managing CardsTrello: Finding & Sharing InformationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo