Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-332)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-332)
‹ Terug

Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-332) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
17
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-332) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze SharePoint Server 2013 training / cursus leert u een server gebaseerd op SharePoint 2013 te configureren en te beheren. Tevens krijgt u een uitgebreide leidraad en best practices op het gebied van SharePoint 2013. Ook leert u de geavanceerde functionaliteiten kennen en de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de vorige versies van SharePoint 2013.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de nieuwe functionaliteiten van SharePoint 2013, service applications, SharePoint Business Intelligence, social computing, search, content management, SharePoint Governance en nog veel meer.Uw resultaatU kunt zelfstandig een SharePoint 2013 omgeving configureren en beheren. Ook kunt u gebruik maken van de geavanceerde functionaliteiten die SharePoint Server 2013 te bieden heeft. Tevens bent u voorbereid op het MCSE examen 70-332.DoelgroepDeze training is bedoeld voor IT professionals die SharePoint Server 2013 willen configureren en beheren in de cloud en/of een datacenter. Tevens is deze training voor iedereen die uiteindelijk de MCSE: SharePoint wilt behalen.Inhoud cursusDe training / cursus Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-332) is opgebouwd uit verschillende lessen:UpgradingContinuitySearch ServicesContent SupportApplicationsSupport ServiceSolutionsKennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo