Developing AI and ML Solutions with Java

‹ Terug

Developing AI and ML Solutions with Java - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 219

Ga naar Developing AI and ML Solutions with Java voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online artificial Intelligence training leer je meer over hoe de technologie├źn die artificial Intelligence (AI) aandrijven. Je leert bepaalde scenario's herkennen waar je algoritmes kunt implementeren.Vervolgens leer je de verschillende machine learning technieken en implementaties door gebruik te maken van Java libraries en krijg je meer informatie over de functies en mogelijkheden van Neuroph framework en Neural Networks.Ook krijg je meer informatie over hoe je werkt met Neural Networks in combinatie met Neuroph Framework en hoe je dit implementeert. Vervolgens ga je verder met het implementeren van geavanceerde neurale netwerken door gebruik te maken van DL4j.Tot slot krijg je uitleg over het concept NLP en hoe je dit implementeert door gebruik te maken van de OpenNLP Java library en leer je meer over optimalisatie door gebruik te maken van ND4J en Arbiter.Uw resultaatJe kunt verschillende machine learning technieken en neurale netwerken implementeren door onder andere gebruik te maken van Java.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukken

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo