Fundamentals of Convo

‹ Terug

Fundamentals of Convo - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Convo voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Convo eindgebruikers cursus leer je meer over de mogelijkheden van Convo. Ontdek hoe je verbinding maakt met Convo, verken de interface, bewerk je profiel en nodig anderen uit om lid te worden van je netwerk.Verder leer je hoe je berichten kunt opstellen, taggen, erop reageren, documenten en afbeeldingen kunt delen, feeds kunt beheren, e-mail kunt gebruiken en een chatsessie kunt starten.Daarnaast leer je hoe je kunt samenwerken met collega's door slim gebruik te maken van groepen. Leer hoe je lid wordt van een groep, hoe je een groep aanmaakt, deelneemt in een groepsgesprek, samen een takenlijst opstelt en hoe je de instellingen van een groep kunt configureren.Convo bevat een handige tool om samen te werken in een document en documenten te delen. Leer gebruik te maken van de zoekfunctie, deel documenten, geef commentaar en maak aantekeningen in een document en integreer een kalender in je feed.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn integratie van social media accounts, account configuratie, notificaties, integratie van services, Convo mobiele app en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de mogelijkheden van Convo en je kunt er zelfstandig mee aan de slag.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenConvo: Sign-in & SetupConvo: Communication ToolsConvo: Working with GroupsConvo: Creating, Finding, & Sharing InformationConvo: Configuring ConvoConvo: The Convo iOS AppMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo