Big Data Operations

‹ Terug

Big Data Operations - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Big Data Operations voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Big Data cursus maak je kennis met de uitdagingen die je tegenkomt bij het opzetten van Big Data operaties. Zo komen hulpmiddelen voor het monitoren aan bod, wordt orchestrations besproken en performance modeling.Je leert onder andere over het testen binnen Big Data en over de kwaliteit en veiligheid van grote big data operaties.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn ETL jobs, big data trends, ETL processen en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de geavanceerde tools die worden gebruikt bij het beheren van Big Data operaties.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenManaging Big Data OperationsQuality and Security of Big Data OperationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo