Angular 4 Application Development

‹ Terug

Angular 4 Application Development - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 379

Ga naar Angular 4 Application Development voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Angular 4 cursus leer je op een uitgebreide manier webapplicaties te ontwikkelen op basis van de programmeertaal Angular 4. De cursus is zo opgezet dat je eerst een Angular development omgeving opzet en daarna de diepte in gaat.Zo leer je de mogelijkheden van het manipuleren van DOM elementen en templates en leer je te werken met de ingebouwde en zelf aangemaakte Angular pipes.Later in de cursus leer je te werken met forms en leer je hoe je client-side routes en navigation kunt opzetten. Overige onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn HTTP requests, CanActivate guard, keyframe animations, NativeScript CLI en @Input/@Output.Uw resultaatNa afronding van deze cursus kan je webapplicaties maken op basis van Angular 4. Na succesvolle afronding ontvang je sowieso een certificaat van deelname. DoelgroepWebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenCreating an ApplicationComponents and BindingsDirectivesPipesForm ManagementModel-driven FormsRoutingServices, Promises, and Route ProtectionAnimationNativeScriptMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo