Exploring Microservices

‹ Terug

Exploring Microservices - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Exploring Microservices voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microservices cursus leer je hoe je waarde kunt toevoegen aan je diensten en/of producten portfolio middels Microservices en SOA (Service Oriented Architecture).De training gaat dieper in op de verschillende architecturen voor Microservices, hoe je Docker en Kubernetes met Microservices kunt inzetten en gebruiken en welke deployment strategie├źn er zijn voor Microservices.Verder worden verschillende tools voor het configureren behandeld zoals Spring Boot en REST en tools zoals Jenkins te bevordering van het ontwikkelen met het CI (Continuous Integration) principe.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn design patterns, inter-process communicatie, load balancing, schalen van additionele instances, verschillende voorbeelden voor veilig stellen en monitoren van je microservices architectuur en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met Microservices en de verschillende tools en het toepassen van service geori├źnteerde architectuur op je diensten en producten portfolio.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenMicroservices ArchitectureMicroservices ContainersMicroservices Deployment and Continuous IntegrationMicroservices Testing Strategies, Scaling, Monitoring, and SecurityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo