Apache Web Services

‹ Terug

Apache Web Services - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache Web Services voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de Apache training/cursus maakt u kennis met het Apache CFX web services framework. MEt CFX kunt u door gebruik te maken van frontend Web Api's diverse services ontwikkelen. De cursus focust zich met name op het Apache CXF framework, Apache Tomcat en hoe unit test ontwikkelt kunnen worden voor RESTful services.Later in deze cursus komt het gebruik van security voor Web services, het ontwikkelen van custom interceptors en het gebruik van XSLT binnen CXF aan bod. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Apache CXF data, WSDL, RESTful Web services, JSON, XSLT, JMS en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisprincipes van het Apache CFX web services framework.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor IT Professionals die meer willen weten over Apache web services.Inhoud cursusDe training / cursus Apache Web Services is opgebouwd uit verschillende lessen:Fundamentals of Apache Web ServicesApache Web Services AdvancedMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo