Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695)
‹ Terug

Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze MCSE training / cursus leert u de beste afwegingen te maken om de verschillende opties voor besturingssystemen en applicatie implementaties te kiezen. Nadat u weet hoe u de juiste keuzes kunt maken leert u hoe u deze keuze het beste kunt implementeren. Later in de training maakt u kennis met de implementatie van lite-touch en zero-touch deployment solution voor Windows apparaten en applicaties. Deze training is gebaseerd op het gebruik van Microsoft Deployment Toolkit (MDT) en System Center 2012 R2 Configuration Manager.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de verschillende life cycle modellen, MAP toolkit, application compatibility, images & PXE, DISM, MDT & LTI, ZTI & SCCM, activation models, Office 365 en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u de beste opties en mogelijkheden toepassen om op de beste manier Windows devices en enterprise apps ui te rollen.DoelgroepDeze training is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het uitrollen, onderhouden en beheren van PC's, apparaten en applicaties bij middel, grote en enterprise organisaties.. Deze training bereidt u tevens voor op het examen 70-695. Dit examen is onderdeel van de certificering MCSE: Enterprise Devices and Apps.Inhoud cursusDe training / cursus Deploying Windows Devices and Enterprise Apps (exam 70-695) is opgebouwd uit verschillende lessen:Assessment StrategiesCompatibilityImages & PXEMDT and LTIZTI and SCCMActivationKennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo