Fundamentals of Salesforce Chatter

‹ Terug

Fundamentals of Salesforce Chatter - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Fundamentals of Salesforce Chatter voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Salesforce Chatter cursus leer je alles uit Salesforce Chatter te halen en meer over de functionaliteiten.Je leer navigeren, je profiel bewerken en updaten, het beheren van je mail notificaties en hoe je andere profielen kunt bekijken.Verder leer je meer over het plaatsen van berichten, status updates, het delen van informatie en reageren op berichten van anderen binnen je organisatie.Je kunt surveys plaatsen, links en bestanden delen, en groepen maken en beheren alsmede lid worden van groepen.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn prive berichten sturen, chatten, instellingen aanpassen en nog veel meer.Uw resultaatNa het doorlopen van de training ben je bekend met Salesforce Chatter en de functionaliteiten ervan.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenSalesforce Chatter: Sign-in & Profile ToolsSalesforce Chatter: Status UpdatesSalesforce Chatter: Sharing InformationSalesforce Chatter: Communicating with Other UsersMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo