HBO-programma Algemene economie (SPD)

‹ Terug

HBO-programma Algemene economie (SPD) - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 690

Ga naar HBO-programma Algemene economie (SPD) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je op zoek naar een solide baan met uitstekende carrièreperspectieven en los je graag financiële vraagstukken op? Schrijf je dan nu in voor het hbo-programma Algemene Economie (SPD) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! Je leert wat de invloed is van macro-economische variabelen op bedrijfsresultaten en verwerft inzicht in de relatie tussen financiële markten en de buitenlandse betrekkingen van een land. Na het afronden van dit hbo-programma (3 maanden) ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige hbo-opleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Daarom kies je voor HBO-programma Algemene economie (SPD) van het NTI:

  • Erkende onderwijsinstelling
  • Onderdeel van erkende HBO Bachelor SPD
  • In 3 maanden af te ronden
  • In samenwerking met Markus Verbeek Praehep
  • Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)