AngularJS Fundamentals

‹ Terug

AngularJS Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar AngularJS Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze AngularJS cursus maakt u kennis met de mogelijkheden van AngularJS. De cursus richt zich met name op het eigen maken van de basis van AngularJS. Zo leert u te werken met controllers, krijgt u een introductie over de verschillende richtlijnen in Angular JS en maakt u kennis met services en routing. Tenslotte leert u te testen met Angular JS en hoe u animatie bibliotheken kunt gebruiken in de applicaties en hoe u deze kunt lokaliseren met de verschillende functies zoals ngPluralize, rule sets en lokale scripts.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn scope hierarchies, CSS classes, ngClick, HTML, ngHref, ngFocus, directives, AJAX, Javascript en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis rondom AngularJS.DoelgroepDeze training is bedoeld voor ontwikkelaars die meer willen weten over de basis van AngularJS.Inhoud cursusDe training Angular JS Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:Beginning AngularJSIntroduction to DirectivesControllers and DirectivesServices and RoutingTesting AngularJSAnimation and InternationalizationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo