MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ)

‹ Terug

MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2639

Ga naar MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Lijkt het jou leuk om gehandicapten te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden? Volg dan de mbo-opleiding Verzorgende IG (gehandicaptenzorg) op niveau 3. Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Inclusief 11 gratis praktijkdagen Al over 2 jaar aan de slag! Persoonlijke begeleiding van een mentor Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)