HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal
‹ Terug

HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal - NTI

Niveau:
Klassikaal
Type:
Klassikaal
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 9360

Ga naar HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Volg jij graag regelmatig klassikale lessen en heb je behoefte aan wat extra begeleiding? Dan is de HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal een goede keuze.

Daarom kies je voor HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal van het NTI:

  • NTI is erkend door het ministerie van Onderwijs¬†
  • Wettelijk erkend hbo-diploma¬†
  • Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)