HBO-programma Proces- en strafrecht

‹ Terug

HBO-programma Proces- en strafrecht - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1230

Ga naar HBO-programma Proces- en strafrecht voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag meer weten over strafrecht en procesrecht? Dan is het korte hbo-programma Proces- en strafrecht echt iets voor jou. Je krijgt de belangrijke basis van rechten mee en verdiept je in het burgerlijk procesrecht en het strafrecht. Je kunt dit programma in 6 ­maanden afronden. Deze juridische opleiding biedt mogelijk vrijstelling in de officiële NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Rechten van Hogeschool NTI. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor HBO-programma Proces- en strafrecht van het NTI:

  • Geen vooropleiding nodig
  • 2 praktijkbijeenkomsten en 1 webinar
  • In 6 maanden af te ronden!

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)