MBO Basisopleiding Office- en Management Support

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Office- en Management Support
‹ Terug

MBO Basisopleiding Office- en Management Support - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 690

Ga naar MBO Basisopleiding Office- en Management Support voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Houd je ervan om de spin in het web te zijn van een organisatie? Dan past de mbo basisopleiding Office- en Management Support van NTI bij jou. Je leert de basisvaardigheden van een (directie)secretaresse. Je ondersteunt en adviseert, plant en organiseert. Je kunt de opleiding Office- en Management Support al binnen 6 maanden afronden. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan of neem contact op met onze studieadviseurs.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Office- en Management Support van het NTI:

  • In 6 maanden af te ronden
  • Geen vooropleiding nodig
  • Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)