Zelf kaarten maken

‹ Terug

Zelf kaarten maken - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 580316

Ga naar Zelf kaarten maken voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Echte post is zoveel leuker! In deze cursus Kaarten maken ga jij je eigen kaarten ontwerpen. Je leert alles over handlettering en botanisch tekenen. Je gaat aan de slag met potlood, kleurpotlood en aquarel. Na de cursus teken jij de mooiste letters. Verras je vader, moeder, opa, oma of vriendinnen eens met handgemaakte post. Lijkt deze cursus je wat? Vraag dan snel de studiegids aan. Daarom kies je voor Zelf kaarten maken van het NTI: Veel voorbeelden Inclusief 2 praktijkdagen Leer handletteren én botanisch tekenen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)