Masterclass Communicatie voor de bedrijfsjurist

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Masterclass Communicatie voor de bedrijfsjurist
‹ Terug

Masterclass Communicatie voor de bedrijfsjurist - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1350

Ga naar Masterclass Communicatie voor de bedrijfsjurist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Communicatieve vaardigheden, zowel mondelinge als schriftelijke, zijn een belangrijk onderdeel van het werk van een jurist. Je moet gedegen advies geven aan cliƫnten, goed kunnen argumenteren en overtuigen en juridische stukken schrijven. Al deze onderwerpen en technieken leer je in 3 maanden in deze Masterclass. Tijdens de praktijkbijeenkomst breng je de theorie in de praktijk. Na afloop ben je nog beter in jouw werk als jurist en ontvang je een waardevol certificaat! Daarom kies je voor Masterclass Communicatie voor de bedrijfsjurist van het NTI: Erkende onderwijsinstelling Studeren in je eigen tempo Inclusief praktijkbijeenkomst Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)