Fundamentals of Basecamp 3

‹ Terug

Fundamentals of Basecamp 3 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Fundamentals of Basecamp 3 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Basecamp 3 cursus raak je bekend met de mogelijkheden en de functionaliteiten van Basecamp 3.Je leert hoe je een account kunt maken, kunt inloggen en de app kunt instellen. Daarna gaan we verder met de discussie- en samenwerkingstools in Basecamp 3 en leer je hoe je projecten in Basecamp kunt opzetten en volgen.Tot slot leer je hoe je projecttaken en -activa beheert in Basecamp en ga je aan de slag met je agenda. Je leert hoe je kunt bladeren, afspraken kunt maken en je schema kunt beheren en delen.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten en mogelijkheden van Basecamp 3.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenBasecamp 3: Signing In & Setting UpBasecamp 3: Using the Team Communication ToolsBasecamp 3: Setting Up & Tracking ProjectsBasecamp 3: Managing your Project Tasks & AssetsBasecamp 3: Using the Calendar ToolsBasecamp 3: Using Basecamp 3 for iOSMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo