Bedrijfsorganisatie

‹ Terug

Bedrijfsorganisatie - NHA

Niveau:
Management
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 329

Ga naar Bedrijfsorganisatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Doorzie dynamieken in organisaties. Volg de cursus Bedrijfsorganisatie Stel: een bedrijf bestaat nog maar 8 jaar en is inmiddels een wereldwijd succes. Natuurlijk, het platform hanteert een geniaal concept. Maar welke bedrijfsorganisatorische factoren dragen bij aan de sterke positie? Volg de cursus Bedrijfsorganisatie en je geeft zelf de antwoorden. Naarmate een bedrijf groeit, komen er meer functies, teams en afdelingen bij. Soms zelfs complete divisies. De bedrijfsonderdelen zijn net puzzelstukjes. En met iedere verandering, verandert de puzzel. Helicopterview Hoe houd je overzicht op alle bedrijfsonderdelen? Hoe bestuur je een conglomeraat? Met een bedrijf dat wild om zich heen marktaandeel opslokt bijvoorbeeld. Als je niet oplet, ontstaat er al snel een lappendeken van afdelingen en vestigingen. Strak stroomlijnen Hoe voorkom je dat er steeds een afdeling ergens op?geplakt? wordt? Hoe leid je natuurlijke, organische ontwikkeling en groei in goede banen? Hoe maak je van de organisatie een constructief bouwwerk? Hoe organisaties ontstaan, in elkaar steken en zich verder ontwikkelen leer je in de beroepsopleiding Bedrijfsorganisatie. Reorganisatie leiden Ook ontdek je welke krachtenvelden een organisatie heeft en hoe je een reorganisatie leidt. Je zoomt in op verschillende organisatiestructuren en bedrijfsculturen. Je verdiept je in het beroemde model van Mintzberg. En je kent straks de voor- en nadelen van diverse organisatievormen. Verdiepen Ook raak je thuis in vakgebieden als marketing, timemanagement, personeelsbeleid, leidinggeven en milieubeleid. De opleiding is ideaal als je jezelf breed wilt ontwikkelen en spanningsvelden binnen een organisatie in de juiste context wilt plaatsen. Ook voor mensen die van organisatieadvies hun werk willen maken of een reorganisatie willen doorvoeren is de opleiding zeer geschikt. Processen doorgronden Hoe het werk is georganiseerd en hoe het nóg efficiënter kan? Inzicht in bedrijfs- en werkprocessen is een must. Leer organisaties en bijbehorende processen doorgronden als een echte pro. Investeer ongeveer 6 maanden tijd en volg de beroepsopleiding Bedrijfsorganisatie. Zo werkt studeren bij NHA

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.