C++ Programmeren

‹ Terug

C++ Programmeren - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 229

Ga naar C++ Programmeren voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze C++ training / cursus leert u te programmeren op basis van de programmeertaal C++. Zowel het gestructureerd opzetten van C++ programmatuur als de relevante statements en principes komen aan bod. Ook wordt er stilgestaan bij specifieke programmeertechnieken. Na het afronden van deze training kunt u zelfstandig programmeren in C++.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn objecten, object georiƫnteerd programmeren, classes, constructors, inheritance, overloading, files en streams en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u zelfstandig programmeren met C++.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor developers die willen ontwikkelen op basis van de programmeertaal C++.Inhoud cursusDe C++ training / cursus bestaat uit onderstaande lessen:Working with ClassesArrays, Pointers, and STLSTL I/O and Headers, Templates, and NamespacesStructure and Data TypesProgram Structure and ExceptionsTools and TechniquesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo