Cursus Bretons

‹ Terug

Cursus Bretons - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Cursus Bretons voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de taal van Bretagne. Volg de cursus Bretons. Ga je graag naar Bretagne? Of heb je zakelijke relaties in dit mooie stukje Frankrijk? Met de cursus Bretons leg je snel en gemakkelijk contact. De Bretonse taal is een Keltische taal. Het stamt af van de Brythonische talen en was in Frankrijk tot de 12e eeuw de taal van de elite. De taal van Bretagne vind je terug in veel Franse literatuur. Momenteel zijn er echter nog slechts zo?n 500.000 mensen die Bretons spreken en verstaan. Heb je belangstelling voor de Franse literatuur, voor Bretagne of voor oude talen? Dan is de taalcursus Bretons beslist een aanrader. Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt. Werk en vakantie Heb je reisplannen naar dit mooie stukje Frankrijk? Of heb je in je werk te maken met Bretonse bedrijven of ondernemers? Start met Bretons leren bij NHA. Bretons of betons? Met de cursus Bretons, niet te verwarren met betons (bouwtaal), is het ijs snel gebroken en leg je gemakkelijk contact.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.