Android App Development Essentials

‹ Terug

Android App Development Essentials - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Android App Development Essentials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Android cursus leer je mobiele applicaties te ontwikkelen door gebruik te maken van het Android platform. De belangrijkste componenten van Android komen aan bod, als ook user interfaces, controls en fragments. Later in de cursus maak je kennis met databases en de nieuwste functionaliteiten van Android 7. Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus weet je hoe je mobiele applicaties kunt ontwikkelen via het Android platform. DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukken:The Development of Android ApplicationsThe Main Components of AndroidUser Interfaces, Controls, and FragmentsDesigning, Creating, and Manipulating Android DatabasesNew Features of Android 7Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo