CompTIA Cybersecurity Analyst+ (exam CS0-001)

‹ Terug

CompTIA Cybersecurity Analyst+ (exam CS0-001) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
22
Lesgeld per termijn:
€ 529

Ga naar CompTIA Cybersecurity Analyst+ (exam CS0-001) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In de cursus, gericht op het CompTIA examen CS0-001 leert u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een groot aantal taken voor het beveiligen en beschermen van applicaties en systemen binnen een organisatie. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn IPv4, IPv6, Linux, OEM documentation, MOU, SDLC en nog veel meer.Uw resultaatNa afronding van deze training bent u bekend met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het beveiligen en beschermen van applicaties en systemen binnen een organisatie.DoelgroepSecurityspecialistInhoud cursusHoofdstukkenCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Network Architecture and ReconnaissanceCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Threat IdentificationCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Threat MitigationCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Reducing VulnerabilitiesCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Investigate Security IncidentsCompTIA Cybersecurity Analyst+ CS0-001: Monitoring for Security IssuesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo