Exploring the future of UI/UX

‹ Terug

Exploring the future of UI/UX - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Exploring the future of UI/UX voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online User Interface (UI) en User Experience (UX) Design cursus ontdek je de mogelijkheden van UI en UX en hoe dit kan bijdragen aan technologie├źn.Om de gebruikerservaring te verbeteren van apps moet er in de ontwerpfase al worden nagedacht, je leert de verschillende concepten die je kunt gebruiken bij het ontwerpen van apps om de ervaring van de gebruiker te verbeteren.Daarnaast leer je apps ontwerpen die veilig, bruikbaar,flexibel en effici├źnt zijn. Je maakt kennis met chatbots, hoe je ze kunt gebruiken om je platform te helpen en hoe je ze kunt maken.Verder maak je kennis met voice user interfaces (VUIs) en leer je hoe je ze ontwerpt. In deze cursus leer je ook hoe je een positieve gebruikerservaring kunt ontwerpen bij het maken van een AI.Uw resultaatJe bent bekend met de mogelijkheden van UI/UX en wat de toegevoegde waarde kan zijn voor toekomstige technologieen.DoelgroepEindgebruikers, Manager, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction To UI/UXDesigning with Flexibility and Efficiency in MindExploring ChatbotsVoice User InterfacesUI/UX for Chatbot and Voice Interface AIsWearable Technology and UI/UXInternet of Things and UI/UXMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo