Advanced Penetration testing (CAST 611) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Advanced Penetration testing (CAST 611) - incl. examen
‹ Terug

Advanced Penetration testing (CAST 611) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
32
Lesgeld per termijn:
€ 929

Ga naar Advanced Penetration testing (CAST 611) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Advanced Penetration testing training doe je de kennis en vaardigheden op die komen kijken bij het uitvoeren van geavanceerde penetration testen. De testen kunnen worden uitgevoerd binnen enterprise architecturen. De cursus behandeld bewezen methodes en gaat in op best practices bij het implementeren van bijvoorbeeld Locked Down desktops, GPOs en IDSs/IPSs/WAFs.Kortom, wil je alles weten over pen-testing? Dan is deze cursus absoluut aan te raden!Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware.Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afronding van deze cursus ben je in staat geavanceerde penetration testen uit te voeren. Tevens ben je optimaal voorbereidt op het CAST 611 examen van EC-Council.DoelgroepInformation security professionals, Penetration Testers, IT managers, IT auditors, Government & Intelligence AgenciesInhoud cursusHoofdstukkenAdvanced Scanning methodsAttacking from the WebClient Side Pen-testingAttacking from the LANBreaking out of Restricted EnvironmentsBypassing Network-Based IDS/IPSPrivilege EscalationCost-ExploitationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo