Business Intelligence with TIBCO Spotfire

‹ Terug

Business Intelligence with TIBCO Spotfire - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 349

Ga naar Business Intelligence with TIBCO Spotfire voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online TIBCO Spotfire training leer je meer over het visualiseren van je data. Je leert hoe je data kunt toevoegen aan Spotfire en je database kunt connecten aan Spotfire.Je leert meer over de basis visualisaties van je data en de relaties die gebruikt worden in Spotfire. Tevens ga je aan de slag met het geven va kleuren aan je visualisaties en maak je kennis met het exporteren en publiceren van je visualisaties.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn automation services, map chart visualisatie, IronPython, TERR language en veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden ben je bekend met de basisbeginselen van TIBCO Spotfire.DoelgroepBusiness analist, Data-analistInhoud cursusHoofdstukkenSpotfire BasicsSpotfire Visualizations and RelationshipsDiving into the World of SpotfireSpotfire Automation, Analyzation, and VisualizationMore Spotfire Visualization TechniquesSpotfire Data CombinationsScripting with SpotfireComplex Visualizations and AnalyticsAdvanced TIBCO SpotfireMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo