Defensive Programming in Java

‹ Terug

Defensive Programming in Java - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Defensive Programming in Java voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Java cursus leer je meer over het maken van veilige Java toepassingen. Je leert de basisprincipes van defensief programmeren in Java, zoals het gebruik van assertions en annotatie en hoe je classes, types, methods en program flow beheer veilig kunt gebruiken.Je leert ook hoe je exceptions correct behandelt, hoe je bronnen beheert en hoe je een programma veilig beÃĢindigt. Verder leer je meer over hoe je je kunt verdedigen tegen injectie-aanvallen, waaronder SQL-, XML-, LDAP- en coderingsaanvallen en je gaat aan de slag met concurrency.Tot slot leer je hoe je defensief codeert om gegevens te verwerken en te beschermen. Je leert hoe je veilige communicatie implementeert en hoe je toegangscontrole en authenticatie effectief implementeert.Uw resultaatJe kunt Java toepassingen maken die efficient, veilig en bestand zijn tegen verschillende issues.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenDefensive Programming in Java: FundamentalsDefensive Programming in Java: Data Handling, Injection Attacks, and ConcurrencyDefensive Programming in Java: Data Security and Access ControlMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo