Excel 2013 Basis

‹ Terug

Excel 2013 Basis - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 109

Ga naar Excel 2013 Basis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Excel 2013 cursus / training leert u alle basisfunctionaliteiten van Excel 2013. Deze Excel cursus is gericht op iedereen die een gedegen basiskennis wil van Excel 2013.Excel is het standaard spreadsheet programma bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Excel 2013.Uw resultaatNa het volgen van deze Excel 2013 cursus kent u alle belangrijke basisfunctionaliteiten van Excel 2013 en kunt u Excel 2013 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.DoelgroepIedereen die regelmatig met Excel 2013 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers die een gedegen basiskennis willen van Excel 2013.Inhoud cursusDe Excel 2013 basiscursus is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.Ontdek Excel, vul een tabel inMaak uw eerste berekeningenVerzorg de opmaak van uw gegevensEen werkmap maken, afdrukkenEfficiƫnter werken met ExcelDe werkbladen van uw werkmappen aanpassenEvolueren naar ingewikkelde tabellenAfdrukken met oog op communicatiePresenteer uw cijfers in grafiekvormVerfraai uw tabellenMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo