Cloud Computing voor IT professionals

‹ Terug

Cloud Computing voor IT professionals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 229

Ga naar Cloud Computing voor IT professionals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Cloud Computing training / cursus leert u wat de huidige cloud principes zijn en leert u over de toekomstige technologie├źn op het gebied van cloud computing. De voor en nadelen van cloud computing voor een IT-afdeling en organisatie als geheel worden behandeld. Daarnaast leert u de verschillende soorten diensten die beschikbaar zijn in de cloud en welke hierin de pioniers zijn.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de basisfuncties van cloud computing, cloud interactie en enterprise gegevens, infastructuur migratie naar de cloud, identiteit, aanwezigheid & privacy, cloud security en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u zelfstandig gebruik maken van diverse diensten en toepassingen binnen een cloud omgeving.DoelgroepDeze training is bedoeld voor iedereen die werkt of wil gaan werken met cloud computing toepassingen en diensten.Inhoud cursusDe training / cursus Cloud Computing voor IT professionals is opgebouwd uit verschillende lessen:Cloud Computing basicsCloud Technology enablersEnterprise data and cloud interactionMigrating infrastructure to the cloudIdentity, presence, and privacyProviding cloud securityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo