Elasticsearch Development

‹ Terug

Elasticsearch Development - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Elasticsearch Development voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Elasticsearch cursus leer je meer over de verschillende componenten van Elasticsearch. Je leert hoe je de verschillende componenten kunt instellen om schaalbare ELK Stacks te bouwen.Vervolgens leer je meer over Logstash en verschillende andere data-innametechnieken en hoe je filtering en plug-ins gebruikt om gegevens in Elasticsearch in te voeren.Daarnaast leer je over de mogelijkheden voor gegevensbeheer van Elasticsearch en over het gebruik van Elasticsearch-indexen, shards en filters om gegevens te beheren.Ook leer je hoe je de visualisatiemogelijkheden van Kibana implementeert, met extra aandacht voor dashboards en grafieken. Tot slot leer je over de geavanceerde mogelijkheden van Kibana, met een focus op data discovery en -beheer, machine learning concepten in ELK, plugin management en reporting.Uw resultaatJe weet hoe je de verschillende componenten kunt instellen, hoe je data managed en kunt aan de slag met Kibana.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenELK Operations on the CloudLogstash for Data Ingestion in ElasticsearchElasticsearch Data ManagementVisualization Using KibanaKibana and Reporting CapabilitiesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo